Kunnanhallituksen ja elinkeinotoimikunnan jäseniä yritysvierailuilla

//Kunnanhallituksen ja elinkeinotoimikunnan jäseniä yritysvierailuilla

Auranmaan yrityspalvelut järjesti kunnanhallituksen ja elinkeinotoimikunnan jäsenille yrityskierroksen 30.10. Kierroksen tarkoitus oli tutustua auralaisten yritysten toimintaan ja tulevaisuuden näkymiin. Mukana yrityskierroksella olivat myös kunnanjohtaja Mika Joki sekä hallintojohtaja Tuija Pihlajamäki.

Yrityskierroksen ensimmäinen kohde oli Auranportin yritysalueella toimiva suomalainen perheyritys A-Tiilikate Oy, joka toimii betonialalla jo toisessa polvessa. Yrityksen tunnetuimpia tuotteita ovat AURA- ja AAVA -kattotiilet. Seuraavaksi kierros suuntautui Auran Teollisuus Oy:n tiloihin Huuskantielle. Yritys tunnetaan valtakunnallisesti herkullisista Matin Mainio -sinapeistaan. Lounaalle vierailijaryhmä pysähtyi Auran keskustassa sijaitsevaan perinteikkääseen Ravintola Haarikkaan, jossa Ruoka- ja juhlapalvelu Jenni Mäkimattila esitteli lounasravintolan toimintaa. Lounaan jälkeen pääsimme vielä käymään Aurajoki Oy:ssä, jonka pääkonttori sijaitsee Aurassa. Vuodesta 1968 lähtien paikkakunnalla toimineella yrityksellä on Suomessa yhteensä kuusi toimipistettä, jotka työllistävät yli 200 henkilöä.

Yritysvierailut tarjosivat kuntapäättäjille erinomaisen mahdollisuuden tutustua paikallisiin yrityksiin ja yrittäjiin. Vaikka yleinen taloudellinen tilanne on haasteellinen, yritykset investoivat ja kehittävät toimintaansa aktiivisesti. Ainakin vierailukohteidemme osalta luottamus ja usko tulevaan vaikuttaisi olevan kohtuullisen korkealla tasolla.

2015-11-12T12:50:19+00:00 marraskuu 12th, 2015|