Tatu ja Patu Aurasalissa 24.9. – lippuja ennakkoon kirjastosta

//Tatu ja Patu Aurasalissa 24.9. – lippuja ennakkoon kirjastosta

Linnateatteri saapuu Aurasaliin esittämään näytelmän Tatu ja Patu työn touhussa. Esitys on sunnuntaina 24.9. klo 15.00. Lipun hinta 7 euroa, MLL:n jäsenille 5 euroa. Lippuja voi ostaa ennakkoon Auran kirjastosta sekä tuntia ennen ovelta, maksu käteisellä. Tatun ja Patun touhuja suositellaan kaikille yli 3-vuotiaille.

Tatu ja Patu kertovat nyt totuuden työstä ja työnteosta – miksi työtä tehdään ja missä. Veljekset uppoutuvat erilaisten ammattien ihmeelliseen maailmaan ja määrittelevät, miten mikäkin työ oikeastaan pitäisi tehdä ja kuka sen parhaiten tekee. Veljesten riemastuttava käsitys saattaa poiketa yleisesti hyväksytystä totuudesta, mutta kyllä työ tekijäänsä opettaa!

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luoma kaksikko valtaa jälleen teatterin lavan, kun pätkä- ja silpputyön erityisasiantuntijat havainnollistavat ammattien synnyn ja kertovat juhlavasti arkisista työn sankareista. Mitä itua on maanviljelijän ammatissa, mitä harjaantunut ammattilainen saa aikaan Patun hiustyylistä ja taivuttaako karski metallimies pitkään valssattuaan kaiken tangoksi? Tervetuloa Outolan työntutkimuskeskukseen ottamaan selvää!

Lavalla Tatuna pyörii Sami Markus ja Patuna hyörii Jaakko Loukkola. Esityksen kesto n. 45 min, ei väliaikaa.

Lipun hinta 7 euroa. MLL:n jäsenille 5 e.

Järj. MLL Auran yhdistys ja Auran kulttuuritoimi

2017-09-07T10:08:02+00:00 syyskuu 7th, 2017|