Tutustu e-kirjoihin! Koko kansa lukee -kampanja 5.–25.2.

//Tutustu e-kirjoihin! Koko kansa lukee -kampanja 5.–25.2.

Koko kansa lukee -kampanja tarjoaa mahdollisuuden tutustua e-kirjaan. Kampanjan aikana kirjastot ja kustantajat tarjoavat luettaviksi e-kirjoja rajattomilla lukuoikeuksilla eli kirjoja voi lukea rajaton määrä henkilöitä yhtaikaisesti. Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain oman kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa kampanjan ajan 5.–25.2.2018.

Kampanjan e-kirjat ovat Lars Petterssonin Kaamosmurhat, Paula Norosen Tagli ja Telle: Tehtävä kauppakeskuksessa, Timo Parvelan ja Bjørn Sortlandin Kepler 62: Kutsu, Kjell Westön Hägring 38, Nora Strömmanin Det är du, inte jag, Malin Klingenbergin ja Joanna Vikström-Eklövin Den fantastike Alfredo.

Kirjoja voi lukea helposti Ellibs-käyttöliittymässä tai uudella Ellibs-sovelluksella (ladattavissa oman puhelimen sovelluskaupasta) samaan tapaan kuin avaisi nettisivun, tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat löytyvät osoitteesta http://ekirjasto.kirjastot.fi/ , joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

2018-02-05T13:26:46+00:00 tammikuu 31st, 2018|