Työ ja yrittäminen

/Työ ja yrittäminen
Työ ja yrittäminen2019-01-14T09:09:29+00:00

Tietoa työstä ja yrittämisestä.

Tuemme yritystemme menestymismahdollisuuksia ja kehitämme kokonaisvaltaisesti alueemme elinvoimaisuutta ja yritysten toimintaedellytyksiä. Pyrimme myös edistämään yritysten välistä yhteistyötä. Asiantuntevilla palveluilla, vahvoilla yritysverkostoilla sekä kunnan ja yrittäjien tiiviillä yhteistyöllä kehitämme sekä yritysten että Auranmaan kilpailukykyä.
Auranmaan Yrityspalveluissa sinua palvelee elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio. Elinkeinoasiantuntijan palvelut ovat asiakkaille maksuttomia ja täysin luottamuksellisia. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan erityisasiantuntijapalvelujen pariin.
Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiselle Anna-Mari Alkio 040 631 0464/ anna-mari.alkio@aura.fi

Tietoa työnhakijoille

Auran kunnassa avoimena olevat työpaikat löytyvät Kuntarekrystä.

Työ- ja elinkeinopalvelut eli TE-palvelut tarjoavat maksutta palveluja työnhakijoille, jotka asuvat Suomessa tai haluavat Suomeen töihin. TE-palveluja tuottavat työ- ja elinkeinotoimistot sekä työvoiman palvelukeskukset. TE-toimistot palvelevat asiakkaita työnvälityspalveluiden, osaamisen kehittämispalveluiden sekä tuetun työllistymisen palveluiden avulla. Lue lisää.

Tietoa yrittäjille ja yrityksille

Etsitkö yritystonttia? Ota yhteyttä kunnanjohtaja Mika Jokeen, puh. 050 557 5663.
Kunnanvaltuusto on 27.4.2015 hyväksynyt Auran kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman.

Alueen yrityspalveluista ja -neuvonnasta vastaa Auran elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio p. 040 631 0464/ anna-mari.alkio@aura.fi

Palvelut yrityksille elinkeinoasiantuntija Anna-Mari Alkio Aura 10.1.2019

Liedon kunta järjestää maaseutupalvelut 11 kunnan (Aura, Koski Tl, Lieto, Marttila, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Raisio, Rusko ja Turku) alueella.

Palvelut

  • Maataloustukien haku ja käsittely
  • Erilaiset katselmukset (sato-, hirvi-, petoeläin-, tulva- ja hukkakurakatselmukset)
  • Eläintenpitäjärekisterin ylläpito (pitopaikat ja eläintenpitäjät)

Toimipisteet ja henkilöstö

Asiakkaita palvellaan Liedon toimipisteen lisäksi Kosken Tl, Nousiaisten ja Ruskon toimisteissä. Voit asioida haluamassasi toimipisteessä ja ottaa yhteyttä kehen tahansa maaseutuasiamieheen.

Aitoauranmaa.fi

Löydät Auran kunnan alueella toimivat yritykset helposti osoitteessa aitoauranmaa.fi.

Aitoauranmaa.fi -sivuston tarkoitus on tuoda esille auranmaalaisen yrittäjyyden runsautta ja monimuotoisuutta. Turha lähteä merta edemmäs kalaan, kun palveluita ja tuotteita voi ostaa Auranmaalta.