Matkailu

Matkailu 2017-08-01T16:01:20+00:00

Auran kunta sijaitsee keskellä idyllistä Aurajoen kansallismaisemaa.

Tutustu Auran nähtävyyksiin.

Oikeesti_Jotakin_Logo_pieni

Kolua kotiseutuasi -esite,  kotiseututapahtumia ja -museoita Varsinais-Suomessa.

TUKKU on Turun alueen kuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan kulttuuritapahtumista- ja palveluista.

Mukana ovat seuraavat kunnat ja kaupungit; Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

TUKKU jakoi käyttäjän Torikan koulu julkaisun. ... See MoreSee Less

Lämpöä hyiseen marraskuuhun.

View on Facebook

Suomalaista runoutta puettuna kuoromusiikkiin Turussa (28.11.) ja Kemiössä (1.12.). Tervetuloa! ... See MoreSee Less

Suomalainen onni ja tragedia

marraskuu 28, 2017, 6:00pm - joulukuu 1, 2017, 12:30pm

Turun konservatorion kamarikuoro suomalaisen runouden äärellä Suomalaiset runoilijat ovat aina olleet suomalaisten säveltäjien keskeisimpiä innoittajia. Turun konservatorion kamarikuoro esittää konsertissaan valikoiman mm. Pekka Jalkasen, Einojuhani Rautavaaran, Jyrki Linjaman sekä kuoron riveissä laulavien Antti Haapalaisen ja Arttu Punkkisen tulkintoja kotimaisista runoista. Tekstien valikoima käsittelee monipuolisesti ihmiselon onnea ja tragiikkaa, rakkautta ja kuolemaakin. Konserttipaikkamme ovat nekin matka suomalaiseen kulttuuriin: Alvar Aallon suunnitteleman Lounais-Suomen Maalaistentalon katettu sisäpiha Humalistonkadun ja Puutarhakadun kulmassa ja Villa Lande ihastuttavalla Kemiönsaarella. Tervetuloa kuuntelemaan kuinka runous puetaan soivaan asuunsa! Suomalainen onni ja tragedia Ti 28.11. klo 18 Lounais-Suomen Maalaistentalo, Turku Pe 1.12. klo 19 Villa Lande, Kemiö Liput 15 e (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiehet 10 e). Sis. käsiohjelman. Tapahtumamme on osa SPR:n kulttuuriystävätoimintaa. Lisätietoja ja lippuvarauksia: kamarikuoro@gmail.com / 040 5797 647 www.turunkonservatorio.fi/kamarikuoro

View on Facebook

Lataa tästä tulostettava esite Kuhankuonon retkeilyreitistöstä (taitteluohje).