Esiselvityshanke selvittää nuorisoteatterin perustamista Auraan 1.9.-31.12.2018 + kysely toimijoille

/, vapaa-aika/Esiselvityshanke selvittää nuorisoteatterin perustamista Auraan 1.9.-31.12.2018 + kysely toimijoille

TIEDOTE 4.9.2018/päiv. 8.10.2018

Esiselvityshanke selvittää nuorisoteatterin perustamista Auraan

Syyskuussa 2018 alkava kehittämishanke selvittää nuorten teatteritoiminnan aloittamista Auran kunnassa sekä nuorisokahvila Cafescon yläkerran muokkaamisen teatterikäyttöön.

Hanke selvittää teatteritoiminnan tarpeen ja kartoittaa siihen käytössä olevat resurssit kunnassa sekä selvittää alueen nykyisen teatterialan toiminnan ja pyrkii rakentamaan yhteistyöverkoston alueen teatteri- ja kulttuurialantoimijoiden kesken. Hankkeen tarkoituksena on luoda toimiva malli alueelliselle nuorten teatteritoiminnalle ja luoda edellytykset teatterin jatkolle ja pysyvälle roolille alueen harrastusmahdollisuuksien joukossa. Hankkeen puitteissa tehdään myös selvitys nuorisokahvila Cafescon yläkerran muokkaamisesta teatterikäyttöön.

Tavoitteena on alueen kulttuuriharrastusmahdollisuuksien laajentaminen ja nuorten osallisuuden parantaminen teatteritoiminnan avulla. Teatteritaiteen avulla pyritään luomaan nuorille väyliä konkretisoida ajatuksiaan, kehittää identiteettiään ja kokeilla turvallisesti eri rooleja. Teatteri tarjoaa paikan oppia yhteiskunnan arvoja, kasvattaa sivistystä ja osallistua taiteen luomiseen.

Kartoitamme myös seudun yhdistysten ja muiden toimijoiden kiinnostusta osallistua nuorisoteatterihankkeeseen. Alla olevasta linkistä pääset kyselyyn, joka selvittää mahdollisen yhteistyön muotoja. Vastaaminen kyselyyn ei vielä sido mihinkään.

https://www.webropolsurveys.com/S/1C4B6EA50034E152.par

Hankkeesta vastaa Auran kunnan vapaa-aikatoimi. Hanketta rahoittaa Jokivarsikumppanien kehittämisrahasto.

Lisätiedot: Hankekoordinaattori Paula Kemppainen paula.kemppainen@aura.fi puh. puh. 0406609601

auran-vaakuna           maaseuturahasto   leader-varsinais-suomen-jokivarsikumppanit-logo         leader-logo

2018-10-08T12:15:44+00:00syyskuu 4th, 2018|