Matkailu

Matkailu2017-08-01T16:01:20+00:00

Auran kunta sijaitsee keskellä idyllistä Aurajoen kansallismaisemaa.

Tutustu Auran nähtävyyksiin.

Oikeesti_Jotakin_Logo_pieni

Kolua kotiseutuasi -esite,  kotiseututapahtumia ja -museoita Varsinais-Suomessa.

TUKKU on Turun alueen kuntien kulttuuripalvelujen yhteinen Facebook-sivusto, jossa ilmoitetaan kulttuuritapahtumista- ja palveluista.

Mukana ovat seuraavat kunnat ja kaupungit; Aura, Kaarina, Lieto, Masku, Mynämäki, Naantali, Nousiainen, Paimio, Pöytyä, Raisio, Rusko, Sauvo ja Turku.

2 days ago

TUKKU

Kärest pitäen kirjan julkistettiin tänään museolla, samalla juhlistettiin päättyvää hanketta.
Museo avoinna tänään klo 17 saakka, tervetuloa jouluostoksille ja glögille!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

TUKKU

Keräilijä, FM, artesaani Anne Paloheimon luento Dora Jungin damasteista torstaina 13.12. klo 17 Raision Kirjastotalon musiikki- ja taideosastolla (2. krs).

Esitelmän jälkeen Paloheimo esittelee "Dora Jungia keräilijän kaappien kätköistä" -näyttelyn, joka on esillä Aulagalleriassa joulukuun ajan

Onko sinulla Dora Jungia kotonasi? Nyt voit saada helposti liinallesi myös nimen. Tervetuloa!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

TUKKU

Maanantaina 17.12. klo 18 Raision Kirjastotalon Martinsalissa kuullaan sotahistorioitsija, VTT Olli Kleemolan esitelmä "Operaatio Dynamo" ja sen merkitys (n. 30 min).

Esitelmän jälkeen esitetään Synkin hetki (K12) elokuva, joka käynnistyy 2. maailmansodan alkumyllerryksistä. Juuri astuttuaan pääministerin tehtäviin Winston Churchill joutuu tekemään yhden elämänsä mullistavimmista ja ratkaisevimmista päätöksistä: solmiako rauha natsi-Saksan kanssa vai taistellakko kansakunnan ihanteiden, vapauden ja itsenäisyyden puolesta?

Elokuvan pääosissa Gary Oldman ja Kristin Scott Thomas. Kesto n. 2 h. Tilaisuuden järjestävät Raision kaupungin henkilökunnan virkistystoimikunta ja kirjastopalvelut. Vapaa pääsy!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Lataa tästä tulostettava esite Kuhankuonon retkeilyreitistöstä (taitteluohje).